Terug naar Home

Hoe werkt het?

Benieuwd naar hoe onze website werkt? Op deze pagina leggen we het één en ander voor je uit. Neem gerust contact met ons op wanneer je er toch niet uit komt, dan proberen wij je verder te helpen! 

 

Algemeen

Op de homepagina zie je een overzicht van alle acties die in de toekomst gaan plaatsvinden, inclusief de thema’s waarop deze acties zich focussen. Ook kun je filteren op het type actie, en de maximale afstand waarop de acties van jou plaatsvinden. Zoek je een specifieke actie, of een actie in een specifieke stad? Dan kun je doelgericht zoeken in de zoekbalken boven de acties. 

Ben je benieuwd wat voor acties er in het verleden al hebben plaatsgevonden? Je kunt ervoor kiezen ook acties te tonen die in het verleden hebben plaatsgevonden!

 

Actie aanmelden

Heb jij een actie om aan te melden? Dit kan eenvoudig in een aantal stappen. Op onze homepage klik je op de knop ‘Actie aanmelden’. Vervolgens vul je in een stappenplan van vier stappen alle benodigde informatie over jouw actie in. 

Het kan zijn dat de organisator van jouw actie nog niet in ons lijstje staat. In dat geval kan je hem alsnog intypen in het typeveld van de organisator. Na het aanmelden van de actie moeten wij dan alleen even de organisator goedkeuren. Daarna zal je actie op de homepage verschijnen! 

 

Voor de organisator

Ben jij een organisator van acties? We leggen graag contact met je! Neem gerust contact met ons op, ook wanneer je graag de beschrijving van jouw organisatie wilt wijzigen!